Tuotteiden tilaus- ja toimitusehdot


Toimitustavat

Hattapukki.fi verkkokauppa käyttää lähetysten toimittamiseen Posti Oy:n ja Matkahuollon palveluita. Voit valita tilauksen yhteydessä itsellesi parhaiten sopivan toimitustavan. Mikäli haluat noutaa tuotteet suoraan paikan päältä, poistamme tilaukseltasi postimaksun ja sovimme kanssasi noudosta erikseen.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan viiden arkipäivän sisällä, kuitenkin viimeistään viikon sisällä tilauksesta (7 vrk). Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. 

Reklamaatio, vaihto- sekä palautusoikeus

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle (Hattapukki.fi) mahdollisimman pian. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote postitetaan asiakkaalle mahdollisimman pian.

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu. Peruuttamisoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Palautus on tehtävä viipymättä.
Mikäli olet valinnut maksutavaksi laskun (esim. Collector, OP Lasku) ja mikäli tuote palautetaan myöhään tai mikäli tästä maksutavasta aiheutuu muita kuluja (mm. viivästymiskorko), ei hattapukki.fi vastaa näistä kuluista vaan palauttaa asiakkaalle ainoastaan tuotteen ostohinnan. Hattapukki.fi ei myöskään vastaa mahdollisten muiden osamaksuista johtuvien maksujen kuluista. 

Huom! Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin tuotteen palautus.

Kaikista palautuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen ja tehtävä asianmukainen peruuttamisilmoitus. Palautukset tulee tehdä hattapukki.fi verkkokaupan antamien ohjeiden mukaisesti. 

Hattapukki.fi verkkokaupasta toimitetuilla tuotteilla on ilmainen vaihto- ja palautusoikeus.