Current news

Do you looking for a peaceful place for telecommuting job? Villa Himpula serves as an excellent remote workstation with bright and spacious facilities. Free a network connection and innovative environment in the middle of nature. The facilities are also suitable for small group work and for a small business kick off events.

Vierailijat ovat nauttineet terassin paljusta koko kesän. Palju on käytettävissä myös talvella. Kesällä paljun on voinut täyttää Päijänteestä pumpattavalla vedellä ja kylmänä talvikautena käytetään vesiverkoston vettä.

Ihanan lämpimät säät ovat saaneet loman viettäjät siirtymään päiväksi rannalle uimaan ja nauttimaan auringosta. Ympäristö on viimein vihreää, linnut laulavat ja luonto elää.

Kesä on kauneimmillaan Villa Himpulassa. Lomailijat ovat saaneet nauttia Päijänteen lämpimistä vesistä uiden, suppaillen, meloen ja soudellen. Joku on käynyt kalassa ja joku tehnyt kivan kanoottiretken Tehinselälle asti.

Villa Himpulan rantaa on parannettu kevään aikana tasoittamalla ja uudella hiekkarannalla. Kesäksi tulossa myös uusi laituri jotta uiminen, kalastaminen ja veneeseen siirtyminen olisi entistä mukavampaa sekä helpompaa. Uusi nurmikon pohja ja polku on nyt saatu paikalleen. Nyt odotellaan vielä nurmen itämistä ja kukkien kasvamista.

Vanha leivinuuni jouduttiin purkamaan keittiöstä sen hankalan käytettävyyden ja huonon kunnon vuoksi. Tilalle muurattiin uusi takka jonka pienemmän koon ansiosta olohuone laajeni huomattavasti.

Villa Himpulassa oli alkuperäinen 80-luvun tyylin mukainen keittiö joka päivittyi viimein uuteen ja nykyaikaiseen versioon. Muutaman jännittävän takaiskun ja yllätyksen jälkeen uusi keittiö saatiin toimitettua perille. Tästä alkoi ankara kokoamisprojekti jonka aikana opittiin paljon keittiöistä ja itsestämme.

Vanha kulunut sauna ja pesuhuone saivat väistyä uuden alta syksyn aikana. Sauna ja peseytymistila jaettiin nykyaikaiseen tyyliin lasiseinällä. Tilat viimeisteltiin vielä tunnelmallisella valaistuksella.