Ajankohtaista

Villa Himpulan nurkalta lähtee luontopolku, n. 1,5 km, jonka varrella voi ihailla järvimaisemaa, käydä kodalla paistamassa makkarat ja jatkaa siitä kohti luonnon luomaa puroa jonka yli kulkee pieni silta, siitä polku jatkuu läpi kuusikon.

Etsitkö rauhallista etätyöpaikkaa läheltä luontoa. Villa Himpula toimii erinomaisena etätyöpisteenä tarjoten valoisat avarat tilat, verkkoyhteyden ja innovaatiota herättävän luonnon. Tilat sopivat myös pienryhmätyöskentelyyn tai pienyrityksen kick off-tapahtumatilaksi.

Villa Himpulan rantaa on parannettu kevään aikana tasoittamalla ja uudella hiekkarannalla. Kesäksi tulossa myös uusi laituri jotta uiminen, kalastaminen ja veneeseen siirtyminen olisi entistä mukavampaa sekä helpompaa. Uusi nurmikon pohja ja polku on nyt saatu paikalleen. Nyt odotellaan vielä nurmen itämistä ja kukkien kasvamista.

Vanha leivinuuni jouduttiin purkamaan keittiöstä sen hankalan käytettävyyden ja huonon kunnon vuoksi. Tilalle muurattiin uusi takka jonka pienemmän koon ansiosta olohuone laajeni huomattavasti.

Villa Himpulassa oli alkuperäinen 80-luvun tyylin mukainen keittiö joka päivittyi viimein uuteen ja nykyaikaiseen versioon. Muutaman jännittävän takaiskun ja yllätyksen jälkeen uusi keittiö saatiin toimitettua perille. Tästä alkoi ankara kokoamisprojekti jonka aikana opittiin paljon keittiöistä ja itsestämme.

Vanha kulunut sauna ja pesuhuone saivat väistyä uuden alta syksyn aikana. Sauna ja peseytymistila jaettiin nykyaikaiseen tyyliin lasiseinällä. Tilat viimeisteltiin vielä tunnelmallisella valaistuksella.